Partner tilbud

Som samarbeidspartner får du en rekke fordeler. Dette gjelder også for deres ansatte….

AMBIO AS (tidligere AMBIO Strong) har vært stolt sponsor av Sola Golfklubb siden 2010. Vi har levert hjemmesider og Google G Suite samt en rekke andre tjenester til Sola Golfklubb i denne perioden.  Av andre lokale kunder kan vi nevne Stavanger konserthus, Seabrokers, EL-PROFFEN kjeden, Bryne.no, Randaberg Kulturscene, Kverulantkatedralen, Byggmester Sagen. i tillegg til ca 300 kunder spredd over det ganske land.
Ta kontakt med Frode Hagerup (hcp 20.9) dersom dere vil høre mer om hva vi kan levere. Telefon 40002200 eller epost frode@ambio.no

AMBIO AS har i tillegg en bemanning/rekrutterings avdeling samt en drikkevannsavdeling som leverer produkt og tjenester ifm. drikkevannsforsyning Offshore. Les mer på www.ambio.no

Klikk på bildet og du kan laste ned en brosjyre.

AMBIO AS presentasjon